Bertels Keukens - logo met afbeelding
Bertels - keukens sinds 1986
Bertels - keukens sinds 1986
Bertels - keukens sinds 1986
Bertels Keukens - Maak een afspraak om over uw keukendroom te komen praten

Van ontwerp, over opmeting, tot plaatsing: onze vakmensen zijn er voor jou!

Een keuken kopen bij Bertels: hoe gaat het in zijn werk?

Ontwerp

Tijdens je bezoek aan onze keukentoonzaal kan er een vrijblijvende offerte opgemaakt worden voor je droomkeuken. Als je de afmetingen van de keuken thuis meebrengt, dan kan je samen met één van onze keukenadviseurs een droomkeuken samenstellen. Aan de hand van jouw informatie zal er een keuken ontworpen worden die geheel voldoet aan jouw behoeften en tevens ook volledig in jouw budget past. Alles wordt netjes in 3D op de computer gepland met aangepaste vloer- en muurkleuren, zodat je een perfect beeld krijgt van de keuken met ingebouwde apparaten.

Bestelling

Wanneer je tevreden bent over ontwerp en offerte, geef je een definitief akkoord voor bestelling en een indicatie van de gewenste leverdatum.

Opmeting

Eens besteld, komt onze opmeter terplaatse om de ruimte, waar de nieuwe keuken zal geplaatst worden, op te meten. Hierbij duidt hij alle nutsvoorzieningen zoals wateraanvoer en -afvoer, stopcontacten, muurdoorvoer voor de dampkapaansluiting, enz… aan. Hij overloopt alle details en bezorgt je een opmetingsverslag.

Levering

Hetzij rond de aangegeven leverdatum, hetzij acht à tien weken na bestelling belt een van onze medewerkers je om een afspraak vast te leggen voor de levering van je nieuwe keuken. Je kan – indien genoodzaakt door omstandigheden – de levering uitstellen tot 2 jaar na bestelling zonder prijsaanpassing. Op het afgesproken moment, leveren twee medewerkers de keuken. Zij controleren tevens of de levering volledig is voor plaatsing. Alle onderdelen zijn volledig verpakt en worden netjes in de door jou aangewezen ruimte geplaatst, ook op verdieping.

Plaatsing

De plaatsing volgt de dag na de levering door een van onze vakkundige plaatsingsdiensten. Afhankelijk van de grootte van de keuken, zal de plaatsing 1 of 2 dagen in beslag nemen. Onze plaatsers zorgen er voor dat je keuken perfect wordt afgewerkt.

Oplevering

Nadat de keuken is geplaatst, controleren we alles samen met jou. Alle bevindingen worden op een afwerkingsverslag genoteerd. Indien er nog iets moet vervangen of besteld worden, kan dit dit nauwkeurig worden opgevolgd. In het geval dat er iets beschadigd zou zijn of niet zou passen, bestellen we de onderdelen opnieuw in de fabriek en monteren we deze zonder enige extra kosten.

Uw Voordelen

  • 10 jaar fabriekswaarborg op het houtwerk
  • 2 jaar fabriekswaarborg op de apparaten
  • Behoud van de overeengekomen aankoopprijs tot 2 jaar na bestelling