Bertels Keukens - logo met afbeelding
Bertels - keukens sinds 1986
Bertels - keukens sinds 1986
Bertels - keukens sinds 1986
Bertels Keukens - Maak een afspraak om over uw keukendroom te komen praten

“Aanbevolen door eigenaar van appartement”

Familie Strecker, Deurne

Uiteraard zijn mijn vrouw en ik zeer tevreden over deze nieuwe keuken, die wat comfort en gebruiksvriendelijkheid een grote verbetering is (alle apparaten ingebouwd, inductiekookplaat, veel extra kasten, ideale hoogte van het werkblad…).

De reden voor onze keuze om deze keuken door jullie fi rma te laten plaatsen kwam door de aanbeveling van de eigenaar van het appartement, die al diverse keukens bij jullie had aangekocht, en dit steeds tot volle tevredenheid.

Zo ook voor ons, al vanaf het eerste contact m et de verkoper voor het maken van het ontwerp tot de definitieve plaatsing door een vakkundige installateur bleek de samenwerking voortreffelijk en zeer vlot te verlopen. Aan hun expertise hebben we veel gehad, wat zichtbaar is in het eindresultaat. Een probleem of vraag van onze kant werd onmiddellijk aangepakt, zodat tijdens de installatie geen onverwachte problemen ontstonden. We zijn hierover uiteraard zeer tevreden en kunnen jullie firma zonder blikken of blozen aan iedereen aanbevelen.